Koret 
Mandag d. 17. januar 2022 kl.


er et 4-stemmigt kor med 30 sangere, med hjemsted i Hasle ved Aarhus. Koret har eksisteret siden 1989 og har således fejret 30-års jubilæum.

Fra starten på forårssæsonen 2017 er koret flyttet i nye øvelokaler i Hasle Sognehus med øveaften mandag efter i mange år hver onsdag forår og efterår at have mødtes til koraften på Hasle Skole for at fremtrylle dejlig kormusik. Meget ofte hårdt arbejde, men altid i en munter tone.

er et à capella-kor, men i mange af vore koncerter har vi i enkelte numre været akkompagneret af dygtige organister og andre musikere.

har gennem årene haft rigtig mange og dejlige koncerter både herhjemme og i udlandet, bl.a. England, Polen og Tyskland. I december 2008 deltog koret i opførelsen af en del af Händels Messias i Aarhus Domkirke. Indstudering af sådanne større korværker er en stor og spændende udfordring for et amatørkor.

Der har også i mange år været tradition for en forårsudflugt til en dansk lokalitet – ofte en ø – med indlagt koncert. Og hvert år synges julen ind i bl.a. Hasle Kirke.

Repertoiremæssigt spænder vi vidt. Vore nodemapper er fyldt med dejlig musik spændende fra Elvis Presley til seneste skud på stammen: Händels Messias. Desuden finder vi bl.a. César Franck’s kantate ”Jesu Syv Ord På Korset”, andre kantater, madrigaler, klassisk kormusik, muntre sange, bedrøvede sange og udenlandske viser, hvor især de svenske står os nær. Og vi glemmer heller ikke den danske sangskat, som er det bedste, vi ved.

Er du interesseret i at medvirke i så ring eller skriv til os. Tryk her, så får du adressen.

Julekoncert i Aarhus Hovedbanegårds forhal